Asi reaguji trochu pozdě, soudě podle data žádosti Zdenkae, ale mam strašně špatnou, zcela svěží zkušenost s touto cestovkou. Cestovali jsme na začátku srpna do Hévízu, v autobuse s jinými turisty, kteří mířili do Sárváru. Jejich delegátka, která byla s námi v autobuse, byla milá, vstřícná, zjevně poznala dobře místo, kam šli, řekla jim všechno, včetně nejmenších detailů. Takže jsme jaksi podlehli iluzi, že i nám se dostane podobné péče, co byl veliký omyl!!!! Že jsme přesedali do mikrobusu v Sárváru, dobře, i když nás na to nikdo neupozornil. Ale že jsme delegáta v Hévízu v podstatě vůbec neviděli, museli jsme se sami ubytovat, dal nám úplně zcestné informace o vstupném do lázní, neupozornil nás na důležité věci, na které jsme pak doplatili, a to finančně přirozeně my. I když nám řekl, kde má úřední hodiny, zapomněl nám říct, kde to je, celý čas nebylk vidění, nemohli jsem se mu dovolat a ani nás nepřišel vypravit při cestě zpátky, vůbec se neukázal, nechal odejít mikrobus tak časně, že jsme v Sárváru museli ještě tři hodiny čekat na velký autobus do Čech, čím jsem přišli o štvrtku dne, kterou jsme mohli strávit v lázních. Tatáž delegátka v Sárváru, o které jsem již mluvila, se o nás sice postarala, i když nemusela, protože nás měl mít na starosti její kolega v Hévízu, ale to nic nemění na věci, že organizace ze strany cestovky byla katastrofální a služby delegáta ještě horší!!! Nikdy jsme si neztěžovali, i když občas by i bylo na co, jelikož s Hungariatourem jsme maďarské lázně už navštívili, ale tentokrát to tak jistě nenecháme! Tuto cestovku už nikdy více, zjistili jsme na místě, že třeba Neckermann poskytuje mnohem lepší, pestřejší služby za srovnatelné ceny, a ani jít bez cestovky není k zahození!