Diskuze - CK Hungariatour - zkušenost

Řadit podle času | Řadit podle vláken vzestupně sestupně

Při vkládání příspěvku do diskuze jako neregistrovaný uživatel budete mít u vašeho příspěvku zobrazenu IP adresu

:-) :-( ;-) :-P :-D :-[ :-\ =-O :-* 8-) :-$ :-! O:-) :'( :-X :-)) :-| <3 <:-) :-S >:) (((H))) @};-- \o/ (((clap))) :-@
Pravidla diskuzí
Původní dotaz

CK Hungariatour - zkušenost

17.07.2010 00:40:41 | Zdenkae

Máte někdo podobnou zkušenost? Pro nás to byla nejhorší dovolená, jakou jsme zažili. Apartmán byl úplně jiný než v katalogu. Maličký a vybavení bylo jako z výpodeje. Navíc špína. Stěžovali jsme si, tak nám majitelé apartmánu poničili auto. Delegát k ničemu a cestovka dává od toho ruce pryč. Prý si máme pro příště vybrat hotel. Předtím jsme byli v jiném městě a apartmánu a pohoda. Co jsme koukali na ubytování tak se dá sehat i bez cestovky úplně v pohodě a mnohem levněji.

Poslední reakce

Golemis (90.178.176.***) 02.08.2011 01:47

Před týdnem jsem prostřednictvím Hungariatour autobusem absolvoval týdenní pobyt v termálních lázních v Hajdúszoboszló. Ubytování, soukromé vilky Classic, bylo perfektní, majitelé jsou úžasní hostitelé a byli jsme pro ně opravdu hosté. Delegátka paní Kateřina je skvělá, opravdu se starala a přístup CK, tentokrát v Brně, ke svým klientům je rovněž bezchybný. Byla to má třetí zkušenost s Hungariatour a opět stoprocentní spokojenost. Pokud pojedu zase do termálek v Maďarsku tak opět s Hungariatour.

Bük   Lucy (193.86.228.***) 27.05.2011 13:59

Já mám s cestovkou skvělé zkušenosti, jezdíme tedy vlastní dopravou, ale nikdy žádný problém. Jezdíme tedy jen prodloužený víkend, ale na přespání úplně stačí Hotel Apartman, kde je čisto a člověk tam stráví jen dobu spánku. Takže za sebe nemám výhrady. :-)

Pražská pobočka   Marenčík J. (212.4.139.***) 16.05.2011 09:43

Otvírací doba odpoledne krátká, zavírají v 17 hod. v sobotu zavřeno úplně. Nepostačujcí a nevyhovující potřebám klientů.

Marenčík J.

RE: RE: CK Hungariatour-zkušenost.   stařenka na chmelu (84.42.197.***) 16.09.2010 11:52

Myslím, že jsme cestovali stejným autobusem, protože jsme měli hrazený pobyt v hotelu Répce Gold ve stejném termínu, jež uvádíte. Pokud by nám však vůbec měla ukápnout nějaká ta slzička, pak nikoli ze stejného důvodu jako vám. I když jsme oba s partnerem již v letech, v lázních to vypadalo jako v obřím domově pro důchodce. Strava byla ale vynikající, personál hotelu rovněž, delegátka tedy nic moc, spíš arogantnější než milá. Asi máme jiný, možná kritičtější pohled na stejnou věc. Nebo jsme zažili na našich početných cestách už mnohem kvalitnější delegáty.

RE: RE: CK Hungariatour-zkušenost.   stařenka na chmelu (84.42.197.***) 16.09.2010 11:48

:-? tak ja tedy nevím.

RE: CK Hungariatour-zkušenost.   manželé4638 (89.31.161.***) 08.09.2010 16:07

Přesně před týdnem jsme se vrátilis manželem z Büku hotel Repce gold a musím zde diskutujícím, kteří si dovolenou chválí jenom potvrdit a to už od momentu vyřizování s pobočkou v Brně. Všebylo v naprostém pořádku, naše velká spokojenost, delegátka sl. Viktorie velmi ochotná, všichni jsme si ji velmi oblíbili, dokonce jsem zaznamenala při odjezdu, kdy se s náma přišla rozloučit, že někomu ukápla i slzička, byla velmi milá a měla o všem perfektní informace. Už si s manželem plánujeme, že příští rok to bude opět stejná CK a hlavně stejné místo pobytu o dovolené. Hotel byl velmi příjemný, klidný pobyt, zkrátka po všech stránkách velká spokojenost.

RE: CK Hungariatour - zkušenost   martinek098 (89.176.78.***) 20.08.2010 15:19

Ja se tedy spíš příkláním k těm předchozím. Byli jsme taktéž ke konci července v Buku. Je sice pravda, že tam byla nejdřív nějaká blondýna, ta byla v pohodě. Avšak ta, co ji střídala, to bylo už i na mou klidnou povahu trochu moc. Manželka z ní byla úplně vytočená, dokonce se na pokoji takřka rozplakala. Jednou delegátku nějak nechtěne a v podstatě úplne nevinně, nic důležitého, přerušila a ta se projevila jako anglická guvernantka ke svému zvěřenci z časů Charlese Dickense! To si tedy dovolila moc, a to i vzhledem na věkový rozdíl. Taková žába by se neměla tímto způsobem chovat k starším lidem! Stejně jako mnozí tady jsme usoudili, že příště již pojedeme po své vlastní linii, máme kontakty a nepotřebujeme, aby s námi někdo zacházel jako s nesvéprávnými a ještě jim za to i platili!

CK Hungariatour - zkušenost   beaver63 18.08.2010 18:39

No tak já mám zcela opačnou zkušenost než tři předchozí přispěvatelé. S manželkou jsme s nimi jeli po dva roky do Bükfürdő hotel Répce.Pokaždé jsme byly absolutně spokojeni s delegátkami.Zvláště letos /poslední týden v červenci/ byla skvělá.
Nejspíš to je v lidech,ale nevím jest-li pomůže když si budete ztěžovat přímo u CK Hungariatour.Já mám zkušenost,že svou chybu nebyli ochotni přiznat...

RE: CK Hungariatour   omar2 (213.155.32.***) 16.08.2010 21:40

Tak to je začátek konce této cestovky.
Byl jsem s nimi 2x a to jenom pro to,že zmamí,kteří s námi jeli nejeou nikam na blinkt.Měl jsem od nich pouze ubytování.
Od té doby jezdím na vlastní triko a jsem spokojenej.Nebudu nikomu platit 30% za to že tam pošle email.To dokážu taky.

CK Hungariatour   lulaby (89.176.78.***) 15.08.2010 12:14

Nemohu nic než se přidat!My jsme si vybrali na letošní červenec po předchozích pobytech v apartmánech v Buku pro změnu Parkin inn hotel v Sárváru. Pokoje hezké, uklízení nedostatečné, strava ujde, ale na štyřhvězdičkový hotel je to tam jak na Václaváku, hluk, křik. Hned u vchodu do hotelu, potažmo přímo v něm, nás přivítali dva kýble na kapající vodu seshora!Totéž v koridoru do lázní.Zůstali tam po celou dobu!Být to dvouhvězdičkový hotel nebo penzion, tak to ješě ujde, ale takové něco v hotelu vyšší kategorie je trapné!Lázně v rekonstrukci přímo za provozu, hluk, prach, jeřáby se stavebním amteriálem přímo nad našimi hlavami, málo lehátek, obsazené již v devět ráno, když pršelo, tak podle mého odhadu nejméně tak tisícovka lidí ve dvou bazencích!To už se nedalo mluvit o vůbec žádných lehátkách!Museli jsme chodit odpočívat na pokoj, což jednou, va krát za den ještě jde, ale několikrát denně je to již otravné.Delegátka mladá šedá brýlatá miška seděla sice dost dlouho na recepci, když měla mít úřední hodiny, ale takřka celou dobu za notebookem. Nejhorší však bylo, že v den odchodu oznámila přesný odjezd velice pozdě a k autobusu vůbec nepřišla, řidiči téměř odjeli bez jedné paní, která si odskočila na záchod, neboť neměl kdo zkontrolovat, kdo je v autobuseč a kdo nikoliv. Tutéž zkušenost s ní měli i účastníci z pětihvězdičkového Spiritu. Já kdybych si platila tak drahé ubytování a delegátka ani nenapdne přijít k autobusu zkontrolovat, jeli všechno v pořádku, protože stát se může cokoli i v poslední den, tak se určitě budu stěžovat a příště pojedu buďt s jinou cestovkou, nebo autem na blind.

obdobná zkušenost s CK Hungariatour   muncinka (77.243.222.***) 14.08.2010 09:09

Asi reaguji trochu pozdě, soudě podle data žádosti Zdenkae, ale mam strašně špatnou, zcela svěží zkušenost s touto cestovkou. Cestovali jsme na začátku srpna do Hévízu, v autobuse s jinými turisty, kteří mířili do Sárváru. Jejich delegátka, která byla s námi v autobuse, byla milá, vstřícná, zjevně poznala dobře místo, kam šli, řekla jim všechno, včetně nejmenších detailů. Takže jsme jaksi podlehli iluzi, že i nám se dostane podobné péče, co byl veliký omyl!!!! Že jsme přesedali do mikrobusu v Sárváru, dobře, i když nás na to nikdo neupozornil. Ale že jsme delegáta v Hévízu v podstatě vůbec neviděli, museli jsme se sami ubytovat, dal nám úplně zcestné informace o vstupném do lázní, neupozornil nás na důležité věci, na které jsme pak doplatili, a to finančně přirozeně my. I když nám řekl, kde má úřední hodiny, zapomněl nám říct, kde to je, celý čas nebylk vidění, nemohli jsem se mu dovolat a ani nás nepřišel vypravit při cestě zpátky, vůbec se neukázal, nechal odejít mikrobus tak časně, že jsme v Sárváru museli ještě tři hodiny čekat na velký autobus do Čech, čím jsem přišli o štvrtku dne, kterou jsme mohli strávit v lázních. Tatáž delegátka v Sárváru, o které jsem již mluvila, se o nás sice postarala, i když nemusela, protože nás měl mít na starosti její kolega v Hévízu, ale to nic nemění na věci, že organizace ze strany cestovky byla katastrofální a služby delegáta ještě horší!!! Nikdy jsme si neztěžovali, i když občas by i bylo na co, jelikož s Hungariatourem jsme maďarské lázně už navštívili, ale tentokrát to tak jistě nenecháme! Tuto cestovku už nikdy více, zjistili jsme na místě, že třeba Neckermann poskytuje mnohem lepší, pestřejší služby za srovnatelné ceny, a ani jít bez cestovky není k zahození!

RE: CK Hungariatour - zkušenost   Emil Kudlak 13.08.2010 09:37

jo, juž jsem to tady někde psal, volal jsem do Prahy na jejich pobočku a jejich reakce vedla k tomu ,že jsem šel na blind... potkal jsem tam jejich delegátku, mladou, krev a mlíko, to jo, zrovna dorazil i jejich autobus, ale něco tak arogantního, namyšlenýho, drzého jsem ještě nikdy nezažil. Byl jsem nakonec velice spokojen, že jsem nevyužil jejich služby, jednala s turisty jako s malými caparty, srovnala je podobně, jako Hitler své zástupy, někteří stařečkové si to dokonce pochvalovali!!!! Výhodnější je jít prostě bez CK! :-D

RE: RE: RE: CK Hungariatour - zkušenost   ivoš (94.112.226.***) 09.08.2010 18:51

Čau ,no tak podle katalogu mně moc nezaujaly např. apartmany Juhasz,nebo gizela připadá mi to takové retro .My jsme byli v apt. FANNY a byla absolutní spokojenost ,bohužel nám nevyšlo počasí.

Zkušenost   jan_mar (81.90.162.***) 09.08.2010 07:25

S CK Hungariatour jsme byly v Maďarsku v roce 2005, penzion Kristaly v Buku, vše bylo O.K. Ale navázali jsme vcelku přátelské kontakty s místními obyvateli, takže nyní tam jezdíme již bez zprostředkovaní pobytu CK.

RE: RE: CK Hungariatour - zkušenost   Golemis (90.176.53.***) 08.08.2010 23:08

Zdravím ivoši a prosím upřesni které a kde jsou ty apartmány které se Ti moc nezamlouvaly. Jinak nemohu na Hungariatours ani po mé letošní zkušenosti říct křivé slovo.

RE: CK Hungariatour - zkušenost   ivoš (94.112.226.***) 08.08.2010 22:34

Já osobně jsem byl letos s touto c.k poprvé ,ale naši přátelé již po osmé a vždy vše O.K .Netvrdím však ,že by se mně všechny jejich nabízené apartmány na první pohled zamlouvaly ,chce to hold trochu vybírat.

RE: CK Hungariatour-zkušenost.   bonka 24.07.2010 10:49

S CK Hungariatour mám jen ty nejlepší zkušenosti. Ze sedmi pobytů v Maďarsku 6x s nimi, letos nějak nechvátali s katalogem, tak jsem si objednala dovču u Fira, abych náhodou něco nezmeškala a když vyšel katalog Hungárie, drbala jsem si hlavu, protože s Firem to bylo mnohem dražší 8-O
Takže příští rok zase jedině Hungárie :-P

CK Hungariatour-zkušenost.   Golemis (90.176.53.***) 18.07.2010 10:59

Před dvěma roky jsem absolvoval s Hungariatour,kancelář v Brně,autobusový týdenní pobyt s kamarádem v termálkách Zalakáros. Ubytování v apartmánech Murai bylo perfektní,delegát p.Söss rovněž tak. V úterý s nimi odjíždím na týden do termálek v Büku.Je to Last minute z kanceláře v Písku.Komunikace s kanceláří byla telefonem i mejlem perfektní, ubytování mám tentokrát v hotelu Répce***.Já mohu zatím Hungariatour jenom doporučit.

RE: CK Hungariatour - zkušenost   Zlata (77.242.92.***) 17.07.2010 07:13

No, to teda koukám, s tím jsem se ještě nesetkala. My ale jezdíme vždy na blind a ubytko vždy i v sezonu seženeme a ještě máme i více možností na výběr, tolik tam mají vždy nabídek.
V kterém městě jste byli?

CK Hungariatour - zkušenost   Zdenkae (213.192.3.***) 16.07.2010 23:40

Máte někdo podobnou zkušenost? Pro nás to byla nejhorší dovolená, jakou jsme zažili. Apartmán byl úplně jiný než v katalogu. Maličký a vybavení bylo jako z výpodeje. Navíc špína. Stěžovali jsme si, tak nám majitelé apartmánu poničili auto. Delegát k ničemu a cestovka dává od toho ruce pryč. Prý si máme pro příště vybrat hotel. Předtím jsme byli v jiném městě a apartmánu a pohoda. Co jsme koukali na ubytování tak se dá sehat i bez cestovky úplně v pohodě a mnohem levněji.