Blesk.cz

|
Prosím o zhodnocení pobytu v Sarvaru teď v době Koronavirové.Ráda bych věděla jaké změny nastaly,co se týká stravování,jsou švédské stoly ?Jsou k dispozici lehátka?Kdo tam byl již dříve,může srovnávat.Díky za odpověď.
Tak za deset let zdražení o něco málo přes 100% to není tak strašné .
Já tam byl po 30 letech
Ahoj,
jasně,v pohodě,já tam jezdím snad každý rok a každý rok to zdražují.Ptám se jen abych měl představu Díky.
Mimochodem v Zalakaros jsem byl také před 10 lety když jsem měl děti malé , ale to tam stálo pivo ještě 350,-HUF
Taky to nechápu, možná byl vznesen blbý dotaz, nebo .........
Ono to bude asi skoro stejné. My byli teď v Zalakarosi a ceny v termálním komplexu byly v ókeju. Pivo od 750,- HUF (jako všude okolo) langoš od 550,- HUF (podle posypky), kukuřica 1ks 500,- HUF, normální jídla v normální cenové relaci. Takto byl i Sarvar asi před třemi lety na podzim, ceny "normální". Nejdražší a "nejhorší" jídlo jsme zažili v Gyoru a už jsme tam přestali i jezdit.
myslím že z cen v Sarvaru nemusíte mít žádné obavy.
Pořád nechápu, proč chcete chodit po areálu hotelu, když tam nejste ubytovaný. Hotel Park In nemá vlastní samostatné lázně.. Hotelový hosté taky chodí do veřejných termálních lázní.. A ceník určitě k dispozici na stránkách lázní
Ahoj všem, prosím kdo byl v posledních dnech v termalech, jak to vypadá s cenami jídel a nápojů v areálu?
Děkuji,
Patrik
Ale byl dotaz na park In, nikoli na termální lázně. V termálech je všeho dostatek, ale chodit do areálu hotelu bez ubytování? To asi dost dobře nepůjde
https://www.sarvarfurdo.hu/....
v areálu je vše...jídlo, množství toboganů,léčivá voda, plavecká atd...
Tak v Sarvaru máte určitě termály se skluzavkama apod. Jinak osobně neznám.